Дали нумерата ”Skyfall” е добра најава за новиот дел на 007?

Loading...

Новиот дел од филмовите за тајниот агент кој неколку пати го спасува светот, Џејмс Бонд дигна голема прашина овој период.

 

Имено, овој филм се очекува да биде еден од најдобро направените кој го следи животот на познатиот таен агент. 

 

Насловната нумера на овој дел е во изведба на британската пеачка Адел. Сите беа со големи очекувања за новиот сингл на Адел, веројатно последен за овој период поради нејзиното породување. 

Песната звучи во стилот на Џејмс Бонд, полна е со тешки тонови кои ги разбива гласот на Адел.

Можеби очекувавте некој меланхоличен тоналитет, но таа изненади со нејзиното притопување и совршена комбинација со добро познатите елементи на звуци од сите филмови на Џејмс Бонд.

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги и следниве статии:

Џејмс Бонд се врати, подобар од кога и да е

Роџер Мур призна дека Крег е најдобриот Џемс Бонд

loading...
Loading...