Simply Red – Live in London 1998

Loading...

Simply red е група која доаѓа од Манчестер, Англија.

Во својата 25- годишна кариера имаат продадено преку 50 милиони албуми. Сите концерти им се незаборавни, но еве го издвоивме тој од  Лондон 1998 година.

 

 

 

 

 

loading...
Loading...