High Heels-Педро Алмодовар

Loading...

Педро Алмодовар, шпански режисер роден 1949 година.

Неговите дела кажуваат многу за неговиот професионализам, карактер, уникатност. Секој негов филм е посебна приказна која никогаш нема да не остави рамнодушни.

Како и сценариото  на секој филм така и музиката е избрана со посебно внимание. Во прилог е “Piensa en Mi” од филмот “High Heels”.

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...