Amelie Soundtrack – Yann Tiersen

Loading...

Романтичната комедија “Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain” снимена 2001 година.

Симпатичната  Audrey Tautou одлично ја долови судбината на главната хероина.

Повелете, уживајте и замислете дека се шетате низ Париз.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...