Цел албум на ЕКВ – Љубав

Loading...

За ова неделно попладне ви предлагаме да се опуштите со еден од најдобрите рок албуми на територијата на поранешна Југославија.

 

Станува збор за четвртиот студиски албум на легендарните Екатерина Велика, насловен Ljubav, издаден во 1987 година. Уживајте:

Поврзани статии:

“Let's Dance”- David Bowie

Dire Straits – Love over gold

Simply Red – Live in London 1998 

 

loading...
Loading...