Наскоро нов клуб во Скопје !!! Погледнете …

Loading...

Тимот на Пулс 24 секогаш ги има информациите од прва рака . Наскоро нов клуб нова урбана приказна во Скопје. Единствено на Пулс24 наскоро ке бидат објавени сите детаљи околу отварањето и програмата на новиот клуб Тао во Скопје …

Ова е официјалната фан страница на фејс бук на клубот. Станете фан и следете ги сите новости за Тао !!!

 

https://www.facebook.com/pages/TAO-NIGHT-CLUB/

 

 

loading...
Loading...