K-15 Gangnam style-АПСОЛУТЕН ХИТ

Loading...

Сигурно и PSY веќе по цел ја слуша песнава и го гледа спотот. Едни и единствени. Кој ако не доајените на македонскиот хумор, К-15, “тројцата мускетари” кои веќе 20 години на сцената имаат што да и понудат на македонската јавност. За што ли се работи, погледнете сами. Перфектна реализација на видео-записот за песната Gangnam style.

К-15 дневна доза 08.09.2012

К-15 дневна доза 09.10.2012

К-15 дневна доза 11.09.2012

К-15 дневна доза 12.09.2012

К-15 дневна доза 13.09.2012

К-15 дневна доза 16.09.2012

К-15 дневна доза 25.09.2012

loading...
Loading...