Убиство во суд во Атина

Loading...

Жена во понеделник отвори оган во суд во Атина, при што едно лице е убиено.

 

Убиениот треба да се појави пред судот заради убиство на тинејџер, а 33 годишната жена што пукала во него била роднина на детето.

Грчките медиуми јавуваат дека напаѓачката и жртвата се припадници на ромската заедница

Извор: Макфакс

loading...
Loading...