И тепачките знаат да бидат смешни

Loading...

Погледнете неколку 'битки' од познати филмови кои сигурно ќе изнасмеат до солзи…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги и следниве статии:

Опа гангам стајл – на македонски

Скокови од кои ќе ви замрзне крвта

Pink Floyd – Wish You Were Here (1975)

loading...
Loading...