Тоше и фармерките

Loading...

Се сеќавате на овој гаф?

Тоше го раскажа на својот последен концерт.

 

 

 

 

 

 

Превземено од бркај работа.мк

Погледнете ги следниве статии

Биди и ти дел од ѕвезденото небо на Тоше

Најдобрите цитати од нашиот Тоше

Потсетување на последниот концерт на Тоше Проески

 

 

 

 

 

loading...
Loading...