Топ 10 песни на Тоше според редакцијата на Пулс 24

Loading...

Денес Македонија обележува 5 години без нашиот анѓел, Тоше Проески. Празнината што ја остави по себе не се опишува со зборови. Во негова чест слушнете ги најубавите песни од Тоше според редакцијата на Пулс 24.

Поврзани статии:

Најдобрите цитати од нашиот Тоше

Потсетување на последниот концерт на Тоше Проески 

Голем спектакл во чест на Тоше на “Филип Втори”

loading...
Loading...