Најдобрите изведби на Тоше Проески

Loading...

Никој никогаш нема да остане рамнодушен на гласот на Тоше Проески…Тешко е да се издвојат неговите најдобри изведби, бидејќи да бидеме искрени тој секогаш знаеше да биде извонреден.Уживајте во неколку од неговите најдобри изведби на песни кои иако не беа негови, знаеше да остави уникатен белег…

 

Погледнете ги и следниве статии:

Голем спектакл во чест на Тоше на “Филип Втори”

Топ 10 песни на Тоше според редакцијата на Пулс 24

 

loading...
Loading...