ВИДЕО: Новиот Моцарт има само 7 години

Loading...

Малата Alma Deutscher можеби сеуште не може да ги дофати педалите на пијаното без да седне на неколку книги, но тоа не ја спречува да се прослави со својот талент што таа го поседува уште на седум годишна возраст. Младата пијанистка, виолинистка и композиторка е најновото “чудо од дете” во музичките кругови. На приложените видеа може да ја погледнете малата Алма како лежерно компонира соната за чело и изведува свои композиции на виолина и пијано. 

Поврзани статии:

Топ 10 песни на Тоше според редакцијата на Пулс 24

High Heels

Bill Withers – Ain't no Sunshine

loading...
Loading...