Видео: Исвиркана Српската химна на „Филип Втори“

Loading...

Македонската публика ја исвирка Српската химна на натпреварот што се одигра на „Националната Арена Филип Втори“.

Вадењето Грчки знамиња од страна на навивачите од Србија ја разлути Македонската публика, Македонската публика возврати со исвиркување на Српската химна.

loading...
Loading...