Видео: Прекрасниот момент на арената „Филип Втори“

Loading...

Маестрален пас од Ибраими до Хасани, ремек-дело од асистенција на Ибраими, тоа го потврдува и коментаторот на наведеново видео, по голот настанува целосен делириум од возбуда на „Националната Арена Филип Втори“. Уживајте…

loading...
Loading...