Леб и сол-Скопје

Loading...

“Леб и сол” е македонски бенд основан 1970.

Свират рок, џез фјужн и етно. Имаат издадено 16 албуми. Членови на групата:

Влатко Стефановски – гитара; Бодан Арсовски- бас гитара; Никола Кокан Димушевски-клавијатури; Гарабет Tавитјан-тапани

Ја слушаме композицијата Скопје.

 

loading...
Loading...