Aндреа Бочели- Мелодрама (Тоскана концерт 2008)

Loading...

Андреа Бочели  е роден 1958 година во Тоскана.

Неговиот глас едноставно се препознава. Со зборови не се опишува неговиот талент. Секогаш кога ќе го слушнам се повеќе го почитувам.

А најмногу после слушањето на овој концерт во Тоскана 2008. Нема поубаво време и место за оддржување на ваков прекрасен настан.

Кој има можност нека го погледне целиот концерт.Следува почетокот на овa незаборавно дружење на Бочели и неговите гости.

 

 

 

 

loading...
Loading...