Michael Buble – “Save the last dance for me”

Loading...

Мајкл Бубле роден  во Канада 1975 година. Многу популарен пејач и актер , посебно омилен на женската популација.

Талентиран музичар  кој е безброј пати наградуван за своите албуми и концерти.

Соработува со познати музичари како  Naturally 7; Laura Pausini; Boyz II Men; Chris Botti; Leon Jackson; Nelly Furtado.

Предлог за денес е композицијата  “Save the last dance for me”.

 

 

loading...
Loading...