Видео: Босанските навивачи сред Атина пееја: Македонија, Македонија…

Loading...

Натпревар од квалификацискиот циклус што се одигра во Атина (Грција), натпреварот помеѓу селекциите на Грција и БиХ заврши нерешено без голови, Босанските навивачи им пееја на Грчките навивачи: „Македонија, Македонија…“

loading...
Loading...