Тамара- “Молчи молчи љубов моја”

Loading...

Родена е во Скопје.Потекнува од музичко семејство и има музичко образование, а со музика се занимава и професионално. Има забележителни настапи на неколку музички фестивали на Балканот.

Во 2008година настапуваше во изборот на песна за евровизија и не влезе во финалето.

Сестра е на пејачката Тијана Дапчевиќ.

За добро утро ја слушаме темата “Молчи молчи” која е продукт на соработката со композиторот Александар Масевски. А раперот не е Врчак.

 

 

 

 

loading...
Loading...