“Бијело дугме”-најголемите хитови

Loading...

“Бијело дугме” е основана 1974 година. Група која повеќе од две децении беше многу популарна во времето на поранешна Југославија.

Нивните хитови и денес  се слушаат и ги знаат сите генерации.

На 27 октомври на Скопскиот саем ќе имаат тричасовен концерт со почеток во 20 часот.
Во пресрет на големиот концерт на најголемата Балканска група 'Бијело дугме” , сите заедно да се подготвиме и  ги повториме нивните најголеми хитови.

Уживајте и се гледаме на саем.

loading...
Loading...