Talking Heads -“Once In A Lifetime”

Loading...

Talking Heads e американски нов бран и авангарден бенд.

Формиран во 1975 година во Њујорк и е активен до 1991 година. Новиот бран стил на Talking Heads  е комбинација од панк, рок, авангарда, поп. Фронтмен и текстописец  е Дејвид Брн.

Ке ја слушнеме “Once in a lifetime”.

 

 

loading...
Loading...