5 дена со вибратор од 23см во себе

Loading...

Сексуално помагало дебело дури 8см го оштети ткивото на несреќен Кинез при што му ја блокираше работата на цревата. Лекарите успеаа да го отстранат со помош на ендоскопија.
Кинезот (30) чиј идентитет е секако во тајност, едвај успеа да преживее, откако во себе 5 дена носел вибратор долг 23 см кој неговата жена го ставила во него, во текот на некаква игра во кревет.
Лекарите велат дека доколку не го извадиле навреме, несреќникот ќе паднел во критична состојба. Вибраторот бил тргнат по пат на едноскопија, но лекарите биле подготвени и на хируршки зафат за да го спасат пациентот. 
Лекарите додадоа дека биле во шок додека ја отстранувале 'аналкондата' (како што ја викаат тие), но и дека ваквите случаи повеќе не се реткост.

loading...
Loading...