Погледнете што е љубов…

Loading...

Погледнете го видеото кое ви го приложуваме подолу, и ќе се уверите во љубовта која може да биде вистинска и кај животните…
8 месечно слонче, паднало во дупка во Националниот парк Амбосели во Кенија, додека неговата мајка очајно го гледа сакајќи да му помогне…
Приказната има среќен крај бидејќи бил испратен тим од Националниот парк кој му помогнал на слончето да излезе од дупката врзувајќи го со јаже и влечејќи го со џип.
Видеото е навистина трогателно и ќе ве раснежни кога ќе погледнете како љубовта не познава никаков род ни вид…
После неговото спасување, слончето потрчало веднаш кон својата мајка која потрчала по него од спротивната страна. Кога се сретнале се прегрнале со своите сурли…
Уживајте!
 
 
 
Погледнте ги и следниве статии:
Дали се чуствувате позитивно денес? 
Поинакво убиство 
Најдобрите сцени од Friends
 
 
 

loading...
Loading...