Пет најлоши автомобили на сите времиња

Loading...

Ви ги претставуваме петте најлоши автомобили одбрани од стручњаци и од самите возачи.
5. Fiat Multipla 1997

4.Trabant 1957

3. Peel Trident 1964

2. Jugo 1980

1. Ford Pinto 1960

Кога Бугари ќе направат од Tојота Ламборџини 
Дали се сеќавате на Соња Реј од „Млади бунтовници“?Ви ги претставуваме петте најлоши автомобили одбрани од стручњаци и од самите возачи.
5. Fiat Multipla 1997

loading...
Loading...