Животот е убав кога си еден од соосновачите на YouTube.

Loading...

Ако имате 8 милиони долари вишок, ви препорачуваме да дадете своја понуда за да го купите луксузниот станна поткровјето на една од резиденциите на Ritz-Carltonво San Francisco, кој еден од основачите на YouTube, Steve Chenго стави на продажба. Ако мислевте дека YouTube е магично добар веб сајт, погледнете во каква друга димензија ја сфаќаат магијата неговите основачи.

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Погледнете ги и следниве статии:
5-те најбогати луѓе низ историјата 
Кои се најголемите нарко-босови на сите времиња? 
Најскапите вина во светот
 

loading...
Loading...