Видео: The Joshua Tree

Loading...

The Joshua Tree е петтиот студиски албум на рок групата U2.
Албумот е издаден во март, 1987 година. Според многу музички критичари, токму ова е најдобриот албум на U2.
 
Слушнете го и споделете го вашето мислење со нас.
 
Поврзани статии:
“Бијело дугме”-најголемите хитови 
Pink Floyd – Have a Cigar 
ВИДЕО: Новиот Моцарт има само 7 години

loading...
Loading...