Порно филм снимен во наполеоновата тврдина

Loading...

Деновиве во Британија се крева голема прашина поради порно филм кој се снмимаше во познатата Наполеонова тврдина. Дејството на филмот е еден вид remake на хит серијата од осумдесеттите – “Knight Rider”.
Снимањето траело нешто повеќе од 10 часа, и освен неколку од собите во тврдината, искористени се и некои од ходниците.  Главните ѕвезди се Мајкл Тајт и Натали Ди Анџело.  Во филмот, Мајкл е заврзан за столица и е принуден да има секс со една блондинка, која глумела во повеќе од 100 порно филмови.
За користење на овој простор, продуцентите платиле повеќе од 1000 фунти. Тој веќе бил објавен на Playboy тв каналот за возрасни и го погледнале неколку илјади луѓе.
Меѓутоа луѓето што работат во тврдината се бесни што филм од ваков тип е сниман токму тука, бидејќи местото е од посебно културно значење и дури се наоѓа на листата на свтески културни знаменитости.
Наполеоновата тврдина е изградена во 1755 година и служела за заштита на Англија од наполеоновата инвазија. 
 
Поврзани статии:
5 дена со вибратор од 23см во себе
Марфиеви закони за секс
Fаcebook и Twitter поинтересни од сексот
 
 

loading...
Loading...