Најбрзите нокаути во историјата на спортските борби

Loading...

Најинтересниот дел од боксот и од останатите спортови со борби се нокаутите. Некои од следниве борци имаат „порцеланска брада“ и лесно паѓаат во нокаут. 

Погледнете ги најбрзите нокаути во историјата на боксот.

 

 

Шакира и Пике имаат порно видео?

Кретен на денот: Зошто го направи тоа?

loading...
Loading...