Најбрзите нокаути во историјата на спортските борби

Loading...

Најинтересниот дел од боксот и од останатите спортови со борби се нокаутите. Некои од следниве борци имаат „порцеланска брада“ и лесно паѓаат во нокаут. 
Погледнете ги најбрзите нокаути во историјата на боксот.
 
 
 
 
 
 
 
Шакира и Пике имаат порно видео?
 

loading...
Loading...