“Убава жена”

Loading...

Ричард Гир игра правник на кој му е потребна придружба за социјалните настани.
Вработува убава проститутка за таа работа. Но нивниот професионален однос ќе ги зближи……..
Проститутката т.е. убавата жена ја игра Џулија Робертс.
Во прилог е сцената кога со авион одат да ја гледаат операта “Травијата” од Џузепе Верди.
 
 
 

loading...
Loading...