Жените сакаат мажи во виолетово

Loading...

Дамите прво гледаат како се облечени мажите, а потоа ја приметуваат косата, очите и чевлите.
 
Тие може многу лесно да одбијат состанок со некој ако не им се допаѓа како е облечен, но ретко ќе одбијат состанок со маж облечен во виолетова комбинација. 
Според едно истражување во кое учествувале 2.000 жени, 27 проценти од нив би одбиле состанок со некој за кого сметаат дека нема вкус за мода. Истото истражување покажа дека жените ги привлекува маж во виолетова кошула.
Дури 25 проценти од жените се обидуваат “модно да го освестат” својот партнер, а некои од нив признаа дека ги фрлаат алиштата на своите партнери кои не им се допаѓаат и дека понекогаш тие бираат што да облече нивното момче. 
Поврзани статии:
8 нешта за пожежок секс
Големината сепак е битна!!
Еве што помага при импотенција
 
 

loading...
Loading...