Скандалозно: Македонското знаме гореше во соседна Албанија

Loading...

Група од навивачи на абланската фудбалска репрезентација предизвика скандал пред почетокот на фудбалскиот натпревар помеѓу Албанија и Словенија, палејќи го македонското знаме и притоа пеејќи навредливи песни против Македонија и македонскиот народ.
Иако фудбалскиот натпревар нема никаква поврзаност со Македонија, навивачите на албанската фудбалска репрезентација решија да ги потсетат својот источен сосед што мислат за него, пеејќи песни како „Обединета Албанија“ и „Fuck you FYROM“ во моментот додека го палат македонското знаме.
 

loading...
Loading...