“Животот е чудо”-Емир Кустурица

Loading...

Што може да биде полошо за туризам од војна?

 Лука гради железничката пруга,  потоа сопругата на Лука бега со музичар а неговиот син се пријавува во армијата.  

Филмот е една приказна за животот, војната, љубовта. Се разбира прикажани на посебен начин како што знае само Емир Кустурица тоа  да го направи.

Еве го почетокот на филмот “Животот е чудо”.

loading...
Loading...