Армстронг доживотно суспендиран

Меѓународната велосипедистичка унија го прифати извештајот на Анти-допинг агенцијата и се одлучи да му се одземат седум титули на Ленс Армстронг за трките околу Франција.
На Ленс Армстронг му е одредена доживотна суспензија.

Пронајдете не на следниве мрежи: