Приредете и оргазам и со мал пенис

Loading...

Одговорот дали е подобар мал или голем автомобил варира од личност до личност во зависност од желбите, потребите и способноста на возачот, така е и со пенисот. Малиот пенис е како малиот автомобил, па можете да го паркирате практично секаде, што значи ќе можете слободно да уживате во оралниот и аналниот секс.
Запомнете сексот е желба, љубов, уживање, откривање на неоткриеното, возбуда и игра со допири, не само трка по оргазам. Иако веќе чуено, но сепак поважна е вашата техника отколку големина.
Ако имате мал пенис тогаш посветете доволно време на предиграта. Потоа дури и малку да пенетрирате во неа, таа ќе биде на чекор до оргазмот.
Соодветни пози за мал пенис:
 
Кучешка
Ако го погодите вистинскиот агол под кој го ставате вашиот пенис во нејзината вагина, тогаш дури и многу малиот пенис ќе изгледа како голем.
Најдобро е да легне со рамениците и главата опуштени на перницата, а задникот дигнат високо во воздухот. Грбот нека и биде свиен и нозете споени.
Во оваа положба ќе се чувствува пријатно и опуштено, а вие одзади ќе можете да изведувате разни маневри и да пенетрирате длабоко.
 
Змија
Вашата партнерка нека легне на стомак со нозете споени заедно. За поголема удобност под колковите можете да и ставите перница.
Вие сместете се над неа и со нозете обвиткајте ги нејзините. Ќе може да и ја раширите вагината со рацете, да пенетрирате длабоко во неа и да уживате во ударите со нејзиниот задник.
 
Зајачки очи
Зајаците се многу динамични животни, па и нејзината вагина за оваа поза треба да биде многу флексибилна.
Легнете ја на грб, а под нејзиниот задник ставете перница така што вагината ќе и биде лесно достапна. Нозете повлечете и ги кон неа, стегнати така за колената да и бидат колку што е можно поблиску до устата.
Во оваа поза ќе има чувство дека вие потполно ја исполнува нејзината вагина.
 
Седење на раб
Седнете ја на работ од креветот или масата, а вие влезе во неа. Малку нагорниот агол ќе направи пенисот да удира во ѕидот од вагина и таа ќе почувствува пријатен притисок, а вие теснина.
Со овие секс пози таа ќе ја почувствува потребната доза на исполнетост, а вие на теснина, па на крајот двајцата ќе бидете среќни и задоволни.
 
Поврзани статии:
Најлошите машки киксови во кревет
8 нешта за пожежок секс
Големината сепак е битна!!
 
 
 

loading...
Loading...