Видео: ТИКА-ТАКА МАГИЈА!!!

Loading...

Барса уште еднаш ја воодушеви публиката, прекрасната ТИКА-ТАКА фудбалска магија повторно успешна, фудбал за око, за воодужевување на љубителите на фудбалот, неверојатни 21 додавања во рок од 60-тина секунди, уживајте.
 

loading...
Loading...