Фото/Видео: Рафа се дружеше со ПСЖ

Loading...

Рафаел Надал беше поканет од претседателот на ПСЖ Насер Ал-Келаифи, Рафа беше дел од натпреварот помеѓу екипите на ПСЖ и Реимс. Погледнете го поминатиот ден на Надал во екипата на ПСЖ.

 
Фото/Видео:www.psg.fr/en

loading...
Loading...