Задолжително: Руски таксист објаснува како дошло до несреќа при што предизвика уште една

Loading...

Интересно видео во кое руски таксист се обидува да објасни како дошло до настанатата несреќа и предизвика уште една. 
Доколку го погледнете ова видео смеењето ви е загарантирано.
 
 
 

loading...
Loading...