Најлошото видео на Јутуб на сите времиња

Loading...

Следува најлошото видео на Јутуб на сите времиња, официјално прогласено за такво од самиот сајт. Можеме да се кладиме дека ова парање на ушите нема да го издржите. Ако да пишете ни да ве частиме. 🙂
Пејачката се вика Гнеса и нема ниту 1 процент талент за пеење, ама има желба..
 
 
поврзани вести:
5 најлоши работи на светот
Најлошите машки киксови во кревет
Пет најлоши автомобили на сите времиња

loading...
Loading...