Срекен празник земјо мила

Loading...

Кога Вардар течел миел ропска клет. Колку света сила в гори твој се зби, колку биваш мила Земјо Мајко Ти.
Најубавата композиција напишана за нашата мила Македонија. Ја исполнува Никола Давидовски. Нека ни е честит празникот.
 
 
 
 
 

loading...
Loading...