Caetano Veloso- “Talk to Her”

Loading...

Педро Алмодовар, шпански режисер роден 1949 година.
Неговите дела кажуваат многу за неговиот професионализам, карактер, уникатност. Секој негов филм е посебна приказна која никогаш нема да не остави рамнодушни.
Како и сценариото  на секој филм така и музиката е избрана со посебно внимание.
Caetano Veloso “Cucurrucucu Paloma” од филмот  Hable Con Ella (Зборувај со неа).
 
 
 

loading...
Loading...