Видео-комедија: Топката на Рамос го погодила Феликс Баумгартнер

Loading...

Комедија од невиден размер, имено, на интернет се појави сосема иновативна видео-снимка која е креирана со цел да ја насмее публиката секако, погледнете, делува толку смешно што дури и најверните фанови на Реал ќе го пофалат ова ремек дело од видео.
 

loading...
Loading...