Видео: „The prayer“ и прекрасниот глас на Шерлот Чарч и Џош Гробан

Loading...

Ова е една од најдобрите изведби на „The prayer“, можеби и најдобра, прекрасна изведба од Шерлот и Џош, импресивно, вреди да се слушне и да се ужива во овие прекрасни пет минути прекрасна музика, уживајте.
 

loading...
Loading...