Видео: Не е Ferrari за секого

Loading...

Ferrari е супер автомобил кој секој би посакал да го има. Но, следново видео докажува дека не е за секого.

 

 

 

 

Кретен на денот: Зошто го направи тоа?

Оглас: Барам сопруга со своја куќа/стан

loading...
Loading...