Идиот на денот: Па каде ти беше паметот?

Loading...

Ова момче имаше намера да го скрши ледот со скок „бомба“. Резултат беше очекуван, но не ни е јасно со кој памет го направи тоа?
 
 
 
 
 

loading...
Loading...