Gladys Knight -“Licence to kill”

Loading...

“Licence to kill” е филм за агентот 007, снимен 1989 година.

Во улогата на Џејмс Бонд е Тимоти Далтон.

Музиката е на Мајкл Камен, а насловната композиција ја исполни Gladys Knight.

Знаете дека музиката во приказните на Јан Флеминг е секогаш внимателно избрана. Уживајте со прекрасниот глас на Гледис Најт.

 

 

 

 

 

Погледнете ги следниве статии

Адел ќе ја изведе насловната нумера за новиот Џејмс Бонд филм

Денес е светски ден на Џејмс Бонд

Најдобрата верзија на Living on a prayer од Бон Џови

loading...
Loading...