Стара песна во современо руво- Браќата Тавитјан со нов спот

Loading...

Браќата Тавитјан продолжуваат да бидат амбасадори на нашата музика.
 
'Градел Илија манастир' во интерпретација на Сергеј Четковиќ е современа музичка тема со традиционални нишки, преточена во емоционален спој на слика и музика од страна на Томато Продукција. 
Преубав запис кој восхитува и во кој без сомнение ќе уживате…
 
 
 
 

loading...
Loading...