Џорџ Клуни во реклама за кафе

Loading...

Џорџ Тимоти Клуни е американски актер, режисер, продуцент и сценарист.

За својата работа како актер, тој има добиено три  пати Златен глобус и Оскар. Клуни е исто така политички активен. Најде време да сними и реклама за кафе. А тука е и Џон Малкович.

Погледнете ги. Многу се добри!

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...