Карабатиќ би можел повторно да игра ракомет

Loading...

Карабатиќ ја доби првата битка, би можел да игра ракомет, судот во Монпеље ја прифати жалбата на ракометарот и останатите ракометари околу обложувалничката афера, дозволено им е и да контактираат.
Според информациите тужбата против Карабатиќ и останатите не им е одбиена, но, сепак им е укината забраната да меѓусебно комуницираат, да тренираат и играат ракомет. Дозволен им е контакт со челниците на клубот но не и со претставниците на медиумите.

loading...
Loading...